Distribuție de țigări

Cu o rețea de distribuție foarte bine pusă la punct, alcătuită din peste 50 de angajați dedicați acestei divizii, compania noastră deservește o rețea de peste 5000 clienți. Astăzi, pe lângă sediul central din Onești, avem deschise 7 filiale în principalele orașe din regiunea Moldova dar și în București. Avem depozite moderne, proiectate pentru a stoca si gestiona produsele într-un mod sigur și eficient. Deținem un sistem sofisticat de urmărire a stocurilor și o echipă de experți care se asigură că produsele sunt întotdeauna disponibile pentru clienții noștri.

Datorită seriozității și a profesionalismului pe care le-am demonstrat în piața, formăm parteneriate strategice cu producători de țigări renumiți, în marea lor majoritate companii multinaționale.

Aceste parteneriate ne permit sa oferim clienților noștri cele mai bune produse de pe piață, la cele mai competitive prețuri. Dezvoltăm relații durabile cu o gamă largă de clienți, de la magazine de cartier până la mari lanțuri de supermarketuri. Ne asigurăm că produsele pe care le comercializăm sunt întotdeauna la îndemâna clienților și că aceștia au parte de o experiență de cumpărături de calitate.

Oferim o gamă variată de produse

Structură de vânzări flexibilă și stabilă

Aceste parteneriate ne permit să oferim clienților noștri cele mai bune produse de pe piață, la cele mai competitive prețuri. Dezvoltăm relații durabile cu o gamă largă de clienți, de la magazine de cartier până la mari lanțuri de supermarketuri.

Preluare rapidă a comenzilor

Grad mare de acoperire a zonei rurale

Acoperim mai mult de 95% din mediul rural al regiunii NE cu un portofoliu complet de produse , de la cei sapte producatori principali de tigarete prezenti pe piata din Romania.

Sistem electronic de trasabilitate

Aplicare reguli de trasabilitate la toate nivelurile

De la primirea mărfii în depozite și până la distribuția finală mărfurile noastre sunt adaptate cerințelor noi de trasabilitate pentru identificarea locației la orice moment a fiecărui produs.

Distribuție în 6 județe ale Moldovei și București

Flotă proprie de distribuție

Departamentul de logistică asigură livrarea produselor în cel mai scurt timp de la primirea comenzii, având o flotă proprie de autospeciale si autocamionane. Produsele sunt livrate din cele opt depozite proprii.

Parteneriate

Relații comerciale de lungă durată cu partenerii de afaceri

Încredere și posibilitatea obținerii de condiții preferențiale de la furnizori și fidelitatea din partea clienților

Strategie de marketing

Constanță în aprovizonare, acțiuni promoționale, construirea eficientă a comenzilor

Urmărim permanent fidelizarea clienților, consolidarea relției cu aceștia. Utilizăm avantajele ofertei comerciale: gama completă de țigări, complementare, flexibilitate și prin calitatea distribuției.

Proiectul Tobacco Land

În vara anului 2021 am demarat un proiect îndrăzneț ce constă în crearea și dezvoltarea unei rețele de magazine în care, prin controlul mai riguros al distribuției și al stocurilor de marfă, ne-am propus să creștem într-un mod semnificativ volumele de vânzare. Proiectul poartă denumirea de Tobacco Land și reprezintă un succes garantat pentru compania noastră.
Fiind într-o continuă expansiune, rețeaua Tobacco Land este securizată prin prezența agenților dedicați, în vederea deservirii prompte a punctelor de vânzare din această rețea. Acesta este un model de business care aduce avantaje semnificative companiei Licurici, atât pe termen scurt cât și pe termen mediu și lung și în egală măsură crește gradul de satisfacție atât al clienților noștri cât și al consumatorului final.