Distribuție de băuturi

Angajații noștri ofere cele mai bune produse și servicii, să răspundă prompt la nevoile clienților și să construiască relații durabile de afaceri.

Am cunoscut o evoluție constantă în ultimii ani, în ciuda provocărilor pieței. Astăzi, suntem unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de distribuție a băuturilor din Județul Bacău, cu o rețea extinsă de clienți și o flotă de vehicule de distribuție modernă și bine intreținută. Deținem mai multe centre de distribuție care sunt dotate cu cele mai noi echipamente și tehnologii, la Bacău, Onești și Moinești.

Ne mândrim cu o echipă de vânzări și distribuție puternică și bine instruită, dedicată misiunii de a oferi produse de înaltă calitate și servicii excelente clienților săi. Echipa este formată din oameni cu o vastă experiență în distribuția de produse dar și din tineri talentați și entuziasmati care aduc o perspectivă proaspătă și idei noi.

Camioanele si autoutilitarele noastre asigură livrarea rapidă și sigură a produselor către clienți. Șoferii noștri profesioniști, cu experiență, sunt instruiți să transporte produsele în condiții optime, astfel încât să ajungă la destinație în perfectă stare.

Serviciul Clienti
Licurici Impex este un distribuitor angrosist de băuturi alcoolice și non-alcoolice care se mândrește cu furnizarea celor mai bune servicii clienților noștri (baruri, cluburi, restaurante, pensiuni si hoteluri) și comercianților cu amănuntul.
Începând cu furnizarea de cotații detaliate și până la construirea portofoliului de bere, vin, băuturi spirtoase si nealcoolice specifice businessului dumneavoastră realizăm o legatură permanentă pentru eficientizarea afacerii tale.
Management & Logistica
Portofoliul nostru de vinuri provine din cele mai renumite regiuni viticole din România și Moldova.
Gestionăm întreaga noastră operațiune logistică intern, astfel încât să nu aveți surprize la livrare și să aveți un supervizor dedicat pe care să îl puteți apela. Echipa noastră de servicii pentru clienți este mereu în așteptare pentru a vă ajuta să vă ușurați viața pentru toate nevoile dvs. de vânzări.
Distribuție și furnizori
Cu un portofoliu de peste 1.000 de produse alcoolice si nealcoolice aflat în creștere zilnică, este în interesul nostru să ne asigurăm că aveți gama pe care o doriți.
De asemenea vă vom consolida produsele, astfel incât în calitate de furnizor si partener al dvs., să putem lucra îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a vă imbunătăți afacerea și pentru a vă permite să vă concentrați asupra timpului dvs prețios.