Distribuitor băuturi alcoolice angro, BACăU

 În calitate de furnizor și distribuitor de alcool, aprovizionarea la prețul corect este esentiala, dar înțelegem și presiunea in a conduce o afacere in scopul de a obține profit. Formăm relații strategice cu partenerii noștri pentru a livra un cos optim de produse care sa ofere valoare adaugata  afacerii dvs.

Fiecare client se afla in strinsa comunicare cu noi prin directorii de vanzari si supervizorii din zona dedicati. Conducerea unei afaceri poate deveni dificila daca nu asiguri un proces eficient de selectie si comanda a produselor, asa ca venim in intimpinarea dvs. pentru a simplifica și personaliza solutii specifice nevoilor dvs.

Pentru oferte, oportunitati de colaborare e-mail la : achizitii@licurici.com.ro

Servicii

SERVICIUL CLIENTI

Licurici Impex este un distribuitor angrosist de bauturi alcoolice si non-alcoolice care se mindreste cu furnizarea celor mai bune servicii clientilor nostri (baruri, cluburi, restaurante, pensiuni si hoteluri) si comerciantilor cu amanuntul.
Incepind cu furnizarea de cotații detaliate și până la construirea portofoliului de bere, vin, băuturi spirtoase și nealcoolice specifice businessului dumneavoastra realizam o legatura permanenta pentru eficientizarea afacerii tale.

MANAGEMENT & LOGISTICA

Portofoliul nostru de vinuri provine din cele mai renumite regiuni viticole din Romania si Moldova.
Gestionăm întreaga noastră operațiune logistică intern, astfel încât să nu aveți surprize la livrare și să aveți un supervizor dedicat pe care să îl puteți apela. Echipa noastră de servicii pentru clienți este mereu în așteptare pentru a vă ajuta să vă ușurați viața pentru toate nevoile dvs. de vinzari.

DISTRIBUTIE & FURNIZORI

Cu un portofoliu de peste 1.000 de produse alcoolice și nealcoolice aflat în creștere zilnică, este in interesul nostru să ne asigurăm că aveți gama pe care o doriți. De asemenea vă vom consolida produsele, astfel încât în calitate de furnizor și partener al dvs., să putem lucra îndeaproape cu furnizorii noștri pentru a vă îmbunătăți afacerea și pentru a vă permite să vă concentrați asupra timpului dvs prețios.

DE CE NOI?

Experiență de aproape 30 ani

Suntem una dintre primele firme din România ce activează în acest domeniu, importatori direcți, cu mulți ani de experiență. Avem o relatie deja de lungă durată cu majoritatea clienților noștri, ne adaptăm in funcție de cerințele si specificul fiecărui client.

Plăți la termen cu credit adaptat

In funcție de necesitățile dvs. ne adaptăm modul de relaționare financiară.

Acoperim tot Judetul

Agenții nostri sunt in permanenta legătura cu dvs., distribuție rapidă din depozitele proprii cu mașini de pină la 20t

FIDELIZARE

Dorim să ne păstrăm clienții și totodată să le mulțumim pentru încrederea acordată, astfel, oferim un sistem cu diferite nivele de discount în funcție de totalul cumpărăturilor realizate de client.
Mai multe cumpărături, reduceri mai mari!

Divizia Băuturi

Depozite Licurici

Bacău

Onești

Moinești

Contactați-ne!

Trimiteți un mesaj Diviziei Bauturi

Calea Moinești 31 Bacău

Calea Slănicului FN, Onești

Str. Progresului nr.1 Moinești

  • Sediu Social

    Calea Slanicului FN Onesti, jud. Bacau

  • Contact

    Tel: (40) 234 312-315

  • Email

    achizitii@licurici.com.ro

INFORMATII UTILE

MEDIA