Distributie tigari copie

Distributie de tigari

Cu o reta de distributie foarte bine pusa la punct, alcatuita din peste 50 de angajti dedicati acestei divizii, compania noastra deserveste o retea de peste 5000 clienti. Astazi, pe langa sediul central din Onesti, avem deschise 7 filiale in principalele orase din regiunea Moldova dar ii in Bucuresti. Avem depozite moderne, proiectate pentru a stoca si gestiona produsele intr-un mod sigur si eficient. Detinem un sistem sofisticat de urmarire a stocurilor si o echipa de experti care se asigura ca produsele sunt intotdeauna disponibile pentru clientii nostri.

Datorita seriozitatii si a profesionalismului pe care le-am demonstrat in piata, formam parteneriate strategice cu producatori de tigari renumiti, in marea lor majoritate companii multinationale.

Aceste parteneriate ne permit sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse de pe piata, la cele mai competitive preturi. Dezvoltam relatii durabile cu o gama larga de clienti, de la magazine de cartier pana la mari lanturi de supermarketuri. Ne asiguram ca produsele pe care le comercializam sunt intotdeauna la indemana clientilor si ca acestia au parte de o experienta de cumparaturi de calitate.

Oferim o gama variata de produse

Structura de vanzari flexibila si stabila

Aceste parteneriate ne permit sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse de pe piata, la cele mai competitive preturi. Dezvoltam relatii durabile cu o gama larga de clienti, de la magazine de cartier pana la mari lanturi de supermarketuri.

Preluare rapida a comenzilor

Grad mare de acoperire a zonei rurale

Acoperim mai mult de 95% din mediul rural al zonei NE la care se adauga si 5 rute de rural pentru tigarile Davidoff si Hongta

<br /> Sistem electronic de trasabilitate

Aplicare reguli de trasabilitate la toate nivelurile

De la primirea marfii in depozite si pana la distributia finala marfurile noastre sunt adaptate cerintelor noi de trasabilitate pentru identificarea locatiei la orice moment a fiecarui produs.

Distributie in 6 judete ale Moldovei

Flota proprie de distributie

Departamentul de logistica asigura livrarea produselor in cel mai scurt timp de la primirea comenzii, avand o flota proprie de autospeciale si autocamionane. Produsele sunt livrate din cele opt depozite proprii.

Parteneriate

Relatii comerciale de lunga durata cu partenerii de afaceri

Incredere si posibilitatea obtinerii de conditii preferentiale de la furnizori si fidelitatea din partea clientilor

<br /> Strategie de marketing

Constanta in aprovizonare, actiuni promotionale, construirea eficienta a comenzilor

Urmarim permanent fidelizarea clientilor, consolidarea relatiei cu acestia. Utilizam avantajele ofertei comerciale: gama completa de tigari, complementare, flexibilitate si prin calitatea distributiei.

Despre noi

In vara anului 2021 am demarat un proiect indraznet ce consta in crearea si dezvoltarea unei retele de magazine in care, prin controlul mai riguros al distributiei si al stocurilor de marfa, sa crestem intr-un mod semnificativ volumele de vanzare. Proiectul poarta denumirea de Tobacco Land si reprezinta un succes garantat pentru compania noastra.

Fiind intr-o continua expansiune, reteaua Tobacco Land este securizata prin prezenta agentilor dedicati, in vederea deservirii prompte a punctelor de vanzare din aceasta retea. Acesta este un model de business care aduce avantaje semnificative companiei Licurici, atat pe termen scurt cat si pe termen mediu si lung si in egala masura creste gradul de satisfactie atat al clientilor nostri cat si al consumatorului final.