Credem in Oameni, Promovam calitatea, Suntem responsabili, Avem atitudine de invingatori.

Misiunea noastra

O constituie dezvoltarea si actualizarea permanenta a unei distributii moderne, informatizata, cu un nivel calitativ ridicat dar si crearea unui adevarat model de lucru, avand ca finalitate satisfactia clientilor nostri.

Ce servicii oferim

Distributie de tigari
Datorita seriozitatii ai a profesionalismului pe care le-am demonstrat in piata, formam parteneriate strategice cu producatori de tigari renumiti, in marea lor majoritate companii multinationale.
Distributie de bauturi
Echipa este formata din oameni cu o vasta experiena in distributia de produse dar si din tineri talentati entuziasmati care aduc o perspectiva proaspata si idei noi.
Transport international de marfa
Casa noastra de expeditii are capacitatea de a imbina optim toate ofertele pietei, indiferent de destinatie (national sau international) si indiferent de tipul de marfa ( materiale de constructii, masini, utilaje, mase plastice, mobila, etc).

Povestea Licurici

Compania Licurici Impex a fost infiintata in anul 1993, intr-o perioada de tranzitie pentru economia romaneasca. In acele timpuri, inceputul unei afaceri era o provocare in sine, mai ales in domeniul comertului. Cu toate acestea, fondatorii Licurici Impex aveau o viziune clara si o pasiune puternica pentru ceea ce doreau sa faca.

Puncte de lucru Licurici

1. Depozit Moinești

1. Depozit Moinești

1. Depozit Moinești

1. Depozit Moinești

1. Depozit Moinești

Depozit Moinești

Sediu Social Onești

Depozit Piatra NeamÈ›

Depozit Bacau

Depozit Suceava

Depozit Vaslui

Depozit Iasi

Depozit Botoșani

Depozit București