Resurse Umane
Am construit o echipa dinamica si profesionista pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii.
Joburi disponibile
ANGAJĂM
Alătură-te echipei noastre!
Click pentru detalii
Calitate, Clienți, Profit
Capitalul uman este cea mai importantă resursă pentru creșterea economică.
Aplica On-line
Previous slide
Next slide

Invatam, cultivam talente si inovam. Vino alaturi de noi sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si competitiva sa iti desfasori activitatea intr-un mediu de lucru placut, sa inveti si sa lucrezi alaturi de profesionisti, sa beneficiezi de sustinerea ideilor si initiativelor tale si sa ai numeroase oportunitati de dezvoltare individuala si profesionala.

Daca te vei alatura echipei noastre, vei intra intr-un mediu activ si competitiv. Credem in ceea ce facem si ne propunem sa obtinem performante deosebite in activitatea noastra de zi cu zi. De asemenea, recunoastem succesul angajatilor nostri si contributia acestora la dezvoltarea sustenabila a companiei noastre.

Manager HR

Fie ca esti la inceput de drum sau un profesionist cu experienta, noi, te asteptam cu o echipa tanara, unita, energica intr-o atmosfera placuta unde vei beneficia de sustinerea idieilor si initiativelor tale. De asemenea, recunoastem succesul angajatilor nostri si contributia acestora la dezvoltarea sustenabila a companiei noastre.

Am construit o echipa stabila si profesionista pentru a oferi clientilor nostrii cele mai bune servicii.

Daca iti cauti locul intr-o echipa profesionista cu rezultate performante, acesta este locul ideal, noi primim cu bratele deschise fiecare coleg nou.

Departament Recrutare

Vezi poziții disponibile

Fiind o companie dinamica suntem bucurosi sa te avem in baza noastra de date si sa te anuntam de viitoarele oportunitati de angajare. Te rugam trimite-ne CV-ul tau si vom fi bucurosi sa te contactam.

Te contactăm noi!

  • Sediu Social

    Calea Slanicului FN Onesti, jud. Bacau

  • Contact

    Tel: (40) 234 312-315

  • Email

    achizitii@licurici.com.ro

INFORMATII UTILE

MEDIA

Nu ați găsit jobul căutat?

Suntem aici Să vă asistăm

Contactați-ne!

Trimite CV-ul tău și te vom anunța cind se eliberează un post.