Casa de expeditie Licurici

We guarantee the highest quality workmanship in the construction industry, established in 20 years of experience

Misiune

Misiunea casei noastre de expeditii este de a gestiona eficient cererea si oferta pe piata a transportului de marfa, practic de a crea legatura intre expeditorul marfii si transportatorul potrivit cerintelor sale. Acelasi lucru este valabil si invers, transportatorului care este in cautarea unei cantitati de marfuri , i se atribuie marfurile potrivite.

Rute interne

LICURICI IMPEX SRL asigura transporturi rutiere de marfuri pe rute interne, oriunde in Romania. Urmarim satisfactia clientilor nostri prin oferta noastra de produse si prestand servicii de calitate, dezvlotand si incurajand fidelitatea clientilor din portofoliu.

Strategie

Licurici ca si casa de expeditii incearca sa realizeze echilibrul perfect intre detinatorul marfii si transportator, urmarind marfurile de la preluare pana la descarcare si asigurand fluxul de informatii necesar bunei defasurari a transportului.

Capacitate

Casa noastra de expeditii are capacitatea de a imbina optim toate ofertele pietei, indiferent de destinatie (national sau international) si indiferent de tipul de marfa ( materiale de constructii, masini, utilaje, mase plastice, mobila, etc).

Dispeceri Expeditie

 • Dispecerat dotat cu echipamente moderne de ultima generatie.
 • Rapiditate, flexibilitate si personal calificat.


Platforma web

In a tincidunt ligula, quis blandit diam. Pellentesque fermentum erat a dolor porttitor tempor. Aenean eu porta lorem.  Vestibulum felis tellus, elementum sed risus a, imperdiet rhoncus dolor. Donec at neque est. Pellentesque ullamcorper dignissim ullamcorper. Aliquam a sapien tincidunt, semper libero quis, dapibus lorem. Duis porta ante ac volutpat.

Clienti

Dedeman

02

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

03

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

04

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
 • Sediu Social

  Calea Slanicului FN Onesti, jud. Bacau

 • Contact

  Tel: (40) 234 312-315

 • Email

  office@licurici.com.ro

MEDIA