Administrarea Informațiilor dumneavoastră cu Caracter Personal; Dezabonare;

 

Dumneavoastră dețineți controlul Informațiilor cu Caracter Personal pe care noi le colectăm și le utilizăm. Dorim să păstrăm datele dumneavoastră complete, actualizate și corecte.

LICURICI IMPEX S.R.L. furnizează utilizatorilor săi urmatoarele opțiuni pentru a administra Informațiile cu Caracter Personal inclusiv adresa de email care se găsește într-o formă recuperabilă în baza noastră de date: 

În cazul în care un utilizator se dezabonează de la baza noastră de date, vom păstra o evidență a Informațiilor cu Caracter Personal, inclusiv adresa de email și acțiunea de dezabonare pentru înregistrarile noastre interne, ca dovadă a acțiunii și a respectării prevederilor acestei Politici de Confidentialitate. 

Protecția și Securitatea Datelor cu caracter personal; 

Ne luam măsuri de precauție rezonabile pentru a păstra în siguranță Informațiile dumneavoastră cu Caracter Personal, inclusiv adresa de email. Accesul la informațiile pe care le colectăm este supus unor restricții fizice, electronice și manageriale pentru a preveni accesul neautorizat, modificarea sau folosirea necorespunzatoare. Fără a aduce atingere celor de mai sus, nu putem garanta securitatea oricărei informații pe care o dezvăluiți online pe propria răspundere.