website templates

SCURT ISTORIC

1993 - 2018

LICURICI IMPEX SRL

Distribution & International Transport

Mobirise

Societatea comerciala LICURICI IMPEX SRL a fost infiintata in luna mai anul 1993, de catre sotii Dan Marius si Dan Liliana, avand sediul social in apartamentul proprietatea acestora, situat in mun. Onesti str. Marasesti, nr.10, bl.10, et.4, ap. 79, avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul desfasurat in cateva locatii inchiriate in mun. Onesti, orasul Comanesti si satul Dofteana. In urmatorii trei ani societatea a dezvoltat activitatea de comert cu amanuntul deschizand noi puncte de lucru in mun. Onesti.

Incepand cu anul 1995, in paralel cu activitatea de comert cu amanuntul societatea a inceput activitatea de comert en-gross intr-un singur punct de lucru situat in mun. Onesti.
Principalele produse comercializate erau: bere, vinuri, zahar, ulei, faina, etc.
Dupa inceperea vanzarilor en-gross societatea a inceput achizitionarea de mijloace de transport necesare pentru aprovizionare, astfel a cumparat cu credit bancar o autoutilitara IVECO 35-10 folosita si doua autocamioane de 16.000 kg noi de la fabrica ROMAN Brasov. Odata cu achizitionarea unui depozit in mun. Onesti str. Casinului nr. 4 bis societetea si-a mutat sediul social la aceasta adresa.

Mobirise
Mobirise

In urmatorii ani societatea a mai deschis puncte de vanzare en-gross in orasul Tg. Ocna si Onesti, a marit constant flota de autovehicole si a inceput sa desfasoare activitatea de distributie in teritoriu a produselor. Acesta distributie s-a desfasurat in sistem van-sell la inceput ca mai apoi sa se transforme in pre-sell cu agenti de vanzari repartizati pe anumite rute de distributie.

Pe parcursul activitatii societatea si-a perfectionat si profesionalizat modul de lucru avand ca furnizori firme precum : BREWERIES HOLDING (achizitionata de Brau Union), INTERBREW si actualmente URSUS BREWERIES. Odata cu dezvoltarea distributiei, pentru o acoperire mai buna in teritoriu societatea a deschis puncte de lucru in mun. Moinesti si Bacau.

Mobirise
Mobirise

Astazi, Licurici Impex SRL, pe langa sediul central din Onesti, are deschise 7 filiale in principalele orase din Moldova, comercializeaza o gama larga de produse si dezvolta o noua latura a afacerii: transporturi internationale.

Grup firme

SUBSCRIBE

Pentru informari periodice asupra joburilor disponibile va rugam sa va inscrieti!