online web builder

CARIERE

Cu o vechime de peste 25 ani in domeniul distributiei suntem prezenti in 10 judete

Invatam, cultivam talente si inovam. Vino alaturi de noi sa faci parte dintr-o echipa tanara, dinamica si competitiva sa iti desfasori activitatea intr-un mediu de lucru placut, sa inveti si sa lucrezi alaturi de profesionisti, sa beneficiezi de sustinerea ideilor si initiativelor tale si sa ai numeroase oportunitati de dezvoltare individuala si profesionala.
Daca te vei alatura echipei noastre, vei intra intr-un mediu dinamic si competitiv. Credem in ceea ce facem si ne propunem sa obtinem performante deosebite in activitatea noastra de zi cu zi. De asemenea, recunoastem succesul angajatilor nostri si contributia acestora la dezvoltarea sustenabila a companiei noastre.                  

Traian B.

Manager HR

Daca te vei alatura echipei noastre, vei intra intr-un mediu dinamic si competitiv. Credem in ceea ce facem si ne propunem sa obtinem performante deosebite in activitatea noastra de zi cu zi. De asemenea, recunoastem succesul angajatilor nostri si contributia acestora la dezvoltarea sustenabila a companiei noastre. Avem asteptari mari si de la tine. Toti angajatii nostri fac eforturi pentru a-si  dezvolta abilitatile de care au nevoie pentru a-si atinge pe deplin potentialul.

Cei care doresc sa aplice in conditii de confidentialitate, o pot face transmitand un CV catre adresa de mail: 

recrutare@licurici.com.ro

Grup firme

SUBSCRIBE

Pentru informari periodice asupra joburilor disponibile va rugam sa va inscrieti!